13/03/2021 13/03/2021 Στο πλευρό των πολιτών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις σεισμικές δονήσεις στέκεται η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας η οποία με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι συγκεντρώνονται τρόφιμα, αντισηπτικά και μάσκες.  Δείτε την ανακοίνωση:  Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της συμπαράστασης προς τους σεισμοπαθείς στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, θα συγκεντρώσει: Α) Τρόφιμα μακράς...
13 Μαρτίου, 2021 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 13/03/2021 - 14:35

Συγκεντρώνει τρόφιμα η Ι. Μητρόπολη Καστορίας για τους σεισμοπαθείς

Διαδώστε:
Συγκεντρώνει τρόφιμα η Ι. Μητρόπολη Καστορίας για τους σεισμοπαθείς

Στο πλευρό των πολιτών της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις σεισμικές δονήσεις στέκεται η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας η οποία με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι συγκεντρώνονται τρόφιμα, αντισηπτικά και μάσκες. 

Δείτε την ανακοίνωση: 

Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο της συμπαράστασης προς τους σεισμοπαθείς στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας, θα συγκεντρώσει:

Α) Τρόφιμα μακράς διαρκείας

Β) Αντισηπτικά

Γ) Μάσκες

Παρακαλούμαστε όλοι, το αργότερο έως την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021, να βοηθήσουμε στην προσπάθεια αυτή, φέρνοντας ότι μπορεί ή επιθυμεί ο καθένας μας στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος στην Καστοριά, όπου θα γίνει η συνολική συγκέντρωση των προϊόντων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων