01/08/2022 01/08/2022 Τα συγχαρητήριά του στους παγκόσμιους πλέον, Καστοριανούς, πρωταθλητές κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων για τα μετάλλια που έφεραν στη χώρα μας εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, δεσμευόμενος ότι θα τους τιμήσει και η Ιερά Μητρόπολη με την πρώτη ευκαιρία.  «Θέλω να συγχαρώ εκ καρδίας όλους τους αθλητές των Ναυτικών Ομίλων Καστοριάς και Μαυροχωρίου που αγωνίσθηκαν στο Παγκόσμιο...
01 Αυγούστου, 2022 - 12:46
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2022 - 13:11

Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Καστορίας στους νέους Πρωταθλητές

Διαδώστε:
Συγχαρητήρια Μητροπολίτη Καστορίας στους νέους Πρωταθλητές

Τα συγχαρητήριά του στους παγκόσμιους πλέον, Καστοριανούς, πρωταθλητές κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων για τα μετάλλια που έφεραν στη χώρα μας εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος, δεσμευόμενος ότι θα τους τιμήσει και η Ιερά Μητρόπολη με την πρώτη ευκαιρία

«Θέλω να συγχαρώ εκ καρδίας όλους τους αθλητές των Ναυτικών Ομίλων Καστοριάς και Μαυροχωρίου που αγωνίσθηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας εφήβων-νεανίδων στο Βαρέζε Ιταλίας και ιδιαιτέρως τους παγκόσμιους πλέον πρωταθλητές εφήβων-νεανίδων Ευαγγελία Αναστασιάδου, Στυλιανή Νάτσιουλα και Νικόλαο Χωλόπουλο, οι οποίοι κατέκτησαν δύο χρυσά και ένα χάλκινο μετάλλιο», είπε ο Σεβασμιώτατος και συνέχισε:

«Οι προσπάθειές τους ήταν τιτάνιες.

Μια μικρή πόλη της μικρής μας Πατρίδας, η Καστοριά, και ένα χωριουδάκι της, το Μαυροχώρι, ανέδειξαν τους χρυσούς πρωταθλητές του κόσμου, γιατί η Παράδοση σε ένα άθλημα έχει μεγάλη δύναμη.

Η Παράδοση είναι ένα δένδρο, στο οποίο φύονται άνθη και καρποί, όπως οι σημερινοί πρωταθλητές, που μας χαροποιούν με την δύναμη και την ομορφιά τους.

Εύχομαι οι πρωταθλητές μας να χαρούν και άλλες νίκες και να γίνουν και οι ίδιοι τους κλώνοι αυτού του δένδρου που θα αναδείξουν νέα άνθη και καρπούς και στο μέλλον.

Συγχαίρω επίσης εκ καρδίας τους γονείς, τους συναθλητές, τους προπονητές, τους αθλητίατρους των πρωταθλητών μας και γενικά τους παράγοντες των δύο Ναυτικών Ομίλων.

Τέλος συγχαίρω και τους παλαιοτέρους πρωταθλητές μας, στα ίχνη των οποίων βαδίζουν και οι σημερινοί.

Με την πρώτη ευκαιρία, σε συνεννόηση με τους υπευθύνους των Ναυτικών Ομίλων, η Ιερά Μητρόπολή μας θα τιμήσει τους αθλητές μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων