12/01/2023 12/01/2023 Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιο Κασαπίδη, την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, κ. Δέσποινα Κοζατσάνη και την πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Καστοριάς κ. Χαρούλα Κουράκλη, για την πορεία και τις εξελίξεις του Γηροκομείου Καστοριάς ‘’Λάζαρος και Αθήνα Ρίζου’’. Παρακολουθήστε...
12 Ιανουαρίου, 2023 - 11:39
Τελευταία ενημέρωση: 12/01/2023 - 11:42

Συνέντευξη Μητροπολίτη Καλλίνικου για το Γηροκομείο Καστοριάς

Διαδώστε:
Συνέντευξη Μητροπολίτη Καλλίνικου για το Γηροκομείο Καστοριάς

Την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, μαζί με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γεώργιο Κασαπίδη, την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, κ. Δέσποινα Κοζατσάνη και την πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Καστοριάς κ. Χαρούλα Κουράκλη, για την πορεία και τις εξελίξεις του Γηροκομείου Καστοριάς ‘’Λάζαρος και Αθήνα Ρίζου’’.

Παρακολουθήστε όσα ειπώθηκαν: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων