25/12/2021 25/12/2021 Tα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν χθες, παραμονή Χριστουγέννων (24/12/2021) στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο οι σύλλογοι της περιοχής, παιδιά και νέοι, μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Χριστού.  Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τόσο τα παιδιά όσο και τα μέλη των συλλόγων για την τιμή που του έκαναν να τον επισκεφθούν και να...
25 Δεκεμβρίου, 2021 - 12:09
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2021 - 12:10

Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη Καστορίας

Διαδώστε:
Τα κάλαντα των Χριστουγέννων στον Μητροπολίτη Καστορίας

Tα κάλαντα των Χριστουγέννων έψαλαν χθες, παραμονή Χριστουγέννων (24/12/2021) στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο οι σύλλογοι της περιοχής, παιδιά και νέοι, μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Γεννήσεως του Θεανθρώπου Χριστού.


Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τόσο τα παιδιά όσο και τα μέλη των συλλόγων για την τιμή που του έκαναν να τον επισκεφθούν και να αποδώσουν τα παραδοσιακά κάλαντα. Συγκεκριμένα, την νύχτα της 23ης Δεκεμβρίου αποδόθηκαν τα κάλαντα από τις κυρίες του ιδρύματος Ταβιθά και από τους πολιτιστικούς συλλόγους της πόλεως : «ΑΡΜΟΝΙΑ», «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ», «ΜΥΗΣΙΣ» και «ΟΡΜΟΣ». Ευχήθηκε δε σε όλους ευλογημένα Χριστούγεννα και η καρδιά του καθενός να γίνει το σπήλαιο που θα γεννηθεί ο Χριστός μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων