24/06/2020 24/06/2020 Ένα ευτυχές γεγονός θα λάβει χώρα το προσεχές Σάββατο 27 Ιουνίου, αφού θα γίνουν θυρανοίξια στο Ιερό Μεταβυζαντινό Παρεκκλήσιο Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Ενορίας Ελεούσης της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας.  Η Ακολουθία των Θυρανοιξίων θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Παρεκκλήσιο στις 18:30, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ....
24 Ιουνίου, 2020 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2020 - 17:14

Θυρανοίξια στο Ιερό Μεταβυζαντινό Παρεκκλήσιο Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

Διαδώστε:
Θυρανοίξια στο Ιερό Μεταβυζαντινό Παρεκκλήσιο Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

Ένα ευτυχές γεγονός θα λάβει χώρα το προσεχές Σάββατο 27 Ιουνίου, αφού θα γίνουν θυρανοίξια στο Ιερό Μεταβυζαντινό Παρεκκλήσιο Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Ενορίας Ελεούσης της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας. 

Η Ακολουθία των Θυρανοιξίων θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Παρεκκλήσιο στις 18:30, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων