17/06/2023 17/06/2023 Ο πρ. Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, επισκέφθηκε με την συνοδεία του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο, στο Επισκοπείο. Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον κ. Γεωργιάδη στην Καστοριά, από την οποία άλλωστε κατάγεται -και συγκεκριμένα από την Κλεισούρα- και συζήτησε μαζί του θέματα της Επαρχίας,...
17 Ιουνίου, 2023 - 15:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2023 - 15:33

Τον Μητροπολίτη Καστορίας επισκέφθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Διαδώστε:
Τον Μητροπολίτη Καστορίας επισκέφθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης

Ο πρ. Υπουργός κ. Άδωνις Γεωργιάδης το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας, επισκέφθηκε με την συνοδεία του τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο, στο Επισκοπείο.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τον κ. Γεωργιάδη στην Καστοριά, από την οποία άλλωστε κατάγεται -και συγκεκριμένα από την Κλεισούρα- και συζήτησε μαζί του θέματα της Επαρχίας, όπως το επισιτιστικό πρόγραμμα της Ιεράς Μητροπόλεως, τον λεγόμενο θρησκευτικό τουρισμό στα πλαίσια της προβολής των εκκλησιαστικών μνημείων της Καστοριάς, αλλά και τα δύο μεγάλα προβλήματα της Πατρίδας μας που εκφράζονται ιδιαιτέρως στην Επαρχία μας, ήτοι την υπογεννητικότητα και την αστυφιλία, η οποία συνδέεται και με την έλλειψη εργασίας.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος χάρισε στον κ. Γεωργιάδη μια εικόνα του Αγίου Καλλινίκου Εδέσσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων