30/03/2022 30/03/2022 Ενθυμούμενοι το χωρίο ¨κλαίειν μετά κλαιόντων ¨, η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας βρέθηκε ακόμη μία φορά κοντά στον συνάνθρωπο, προσπαθώντας να δώσει μία ελπίδα στους αναξιοπαθούντες αδελφούς που έχουν πληγεί από τα δεινά του πολέμου στην Ουκρανία. Από την Κυριακή 13 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας με την βοήθεια των...
30 Μαρτίου, 2022 - 9:19
Τελευταία ενημέρωση: 30/03/2022 - 9:26

Βοήθεια σε πρόσφυγες από την Ουκρανία προσέφερε η Μητροπολή Καστορίας

Διαδώστε:
Βοήθεια σε πρόσφυγες από την Ουκρανία προσέφερε η Μητροπολή Καστορίας

Ενθυμούμενοι το χωρίο ¨κλαίειν μετά κλαιόντων ¨, η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας βρέθηκε ακόμη μία φορά κοντά στον συνάνθρωπο, προσπαθώντας να δώσει μία ελπίδα στους αναξιοπαθούντες αδελφούς που έχουν πληγεί από τα δεινά του πολέμου στην Ουκρανία.

Από την Κυριακή 13 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας με την βοήθεια των κατά τόπους ενοριών συγκέντρωσε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορα τα εξής αγαθά:

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητρόπολης ευχαρίστησε τον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορα και τους συνεργάτες του για την συγκέντρωση των τροφίμων, τις κατά τόπους ενορίες αλλά και τον καθένα ξεχωριστά για την σημαντική βοήθεια που προσέφεραν.

Τα αγαθά δόθηκαν στην Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, η οποία τα διένειμε στους πρόσφυγες αδελφούς μας.

Εξωτερική φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων