23/03/2020 23/03/2020 Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, κατόπιν προτροπής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ, θα προβεί στην χορήγηση χρηματικού ποσού για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, πέραν των τακτικών βοηθειών οι οποίες συνεχίζονται κανονικά. Στις δύσκολες αυτές στιγμές κατά τις οποίες ο κόσμος ολόκληρος, αλλά και η πατρίδα και...
23 Μαρτίου, 2020 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 23/03/2020 - 16:02

Χορήγηση έκτακτης βοήθειας στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Διαδώστε:
Χορήγηση έκτακτης βοήθειας στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας, κατόπιν προτροπής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ, θα προβεί στην χορήγηση χρηματικού ποσού για την κάλυψη των εκτάκτων αναγκών του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς, πέραν των τακτικών βοηθειών οι οποίες συνεχίζονται κανονικά.

Στις δύσκολες αυτές στιγμές κατά τις οποίες ο κόσμος ολόκληρος, αλλά και η πατρίδα και ιδιαίτερα ο νομός της Καστοριάς, πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, η προσφορά βοηθείας είναι απαραίτητη για το προσωπικό το οποίο νυχθημερόν αγωνίζεται για το υπέρτατο αγαθό όλων μας, την υγεία.

“Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας βρίσκεται σε πνευματικό συναγερμό προσευχής, ευχόμενη για όλους αυτούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της υγειονομικής αυτής μάχης, τους νοσηλευομένους, για τον σύμπαντα κόσμο, αλλά και για όσους ήδη «μετέβησαν εκ του θανάτου εις την ζωήν». Είθε ο Άγιος Τριαδικός Θεός δια πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου να δώσει γρήγορα και ανώδυνα την λύση στο πρόβλημα αυτής της πανδημίας”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων