28/09/2022 28/09/2022 Τις υποτροφίες του Καλλισθένειου Ιδρύματος επέδωσε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος. Ο Ιεράρχης ο οποίος είναι και πρόεδρός του στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε τα οικονομικά του Ιδρύματος και την αλλαγή του Καταστατικού του που έγινε πρόσφατα, προκειμένου να συνεχισθεί η χορήγηση υποτροφιών από το κεφάλαιο που διαθέτει. Σημειώνεται ότι υποτροφίες είχαν...
28 Σεπτεμβρίου, 2022 - 22:01
Τελευταία ενημέρωση: 28/09/2022 - 22:24

Υποτροφίες σε νέους έδωσε ο Μητροπολίτης Καστορίας

Διαδώστε:
Υποτροφίες σε νέους έδωσε ο Μητροπολίτης Καστορίας

Τις υποτροφίες του Καλλισθένειου Ιδρύματος επέδωσε την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, ο Μητροπολίτης Καστορίας κ. Καλλίνικος.

Ο Ιεράρχης ο οποίος είναι και πρόεδρός του στον χαιρετισμό του αναφέρθηκε τα οικονομικά του Ιδρύματος και την αλλαγή του Καταστατικού του που έγινε πρόσφατα, προκειμένου να συνεχισθεί η χορήγηση υποτροφιών από το κεφάλαιο που διαθέτει. Σημειώνεται ότι υποτροφίες είχαν να δοθούν από το έτος 2012, λόγω της εκμηδένισης των επιτοκίων.

Επίσης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη όλης της πόλης για τον ιδρυτή κ. Ηρακλή Καλλισθένη και ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.Ελένη Καλλισθένη, κ. Αθανάσιο Γκατσιώνη, κ. Γεώργιο Κίτσιο, κ. Βασίλειο Μοσχάκη για την εθελοντική προσφορά τους και την γραμματέα κ. Όλγα Μπέρτσιου για τον κόπο της και τον συντονισμό των γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους γονείς και τους φοιτητές για τις προσπάθειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων