10/11/2018 10/11/2018 Την Παρασκευής 9 Νομεβρίου 2018 πλήθος κόσμου ευχήθηκε στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο. Ιερείς και Εκκλησιαστικά Συμβούλια, κατηχητικές και ενοριακές συνάξεις, οι εργαζόμενοι του Βρεφονηπιακού Σταθμού ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ,  ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάς, αλλά και καθημερινοί άνθρωποι ήρθαν από όλα τα μέρη της Κέρκυρας για να ευχηθούν στον Ποιμενάρχη τους, ο οποίος με ιδιαίτερη...
10 Νοεμβρίου, 2018 - 13:07

Λαμπρά ονομαστήρια του Μητρ.Κερκύρας Νεκταρίου

Διαδώστε:
Λαμπρά ονομαστήρια του Μητρ.Κερκύρας Νεκταρίου

Την Παρασκευής 9 Νομεβρίου 2018 πλήθος κόσμου ευχήθηκε στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο. Ιερείς και Εκκλησιαστικά Συμβούλια, κατηχητικές και ενοριακές συνάξεις, οι εργαζόμενοι του Βρεφονηπιακού Σταθμού ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ,  ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάς, αλλά και καθημερινοί άνθρωποι ήρθαν από όλα τα μέρη της Κέρκυρας για να ευχηθούν στον Ποιμενάρχη τους, ο οποίος με ιδιαίτερη συγκίνηση ευχαρίστησε για την αγάπη που δέχτηκε!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων