01/09/2020 01/09/2020 Αγιασμό τέλεσε στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κερκύρας, κατόπιν προσκλήσεως του νέου διευθυντή της κ. Χαρίλαου Αλαμάνου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος το μεσημέρι της Τρίτης 1η Σεπτεμβρίου 2020. Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Πέτρος Αγγελόπουλος και ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κ....
01 Σεπτεμβρίου, 2020 - 20:40
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2020 - 19:47

Αγιασμός στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας στην Κέρκυρα

Διαδώστε:
Αγιασμός στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας στην Κέρκυρα

Αγιασμό τέλεσε στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κερκύρας, κατόπιν προσκλήσεως του νέου διευθυντή της κ. Χαρίλαου Αλαμάνου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος το μεσημέρι της Τρίτης 1η Σεπτεμβρίου 2020.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων κ. Πέτρος Αγγελόπουλος και ο Συντονιστής Εκπαιδευτικού Έργου κ. Ανδρέας Καλογεράς, όπως επίσης και οι εργαζόμενοι στην Διεύθυνση.

Ο κ. Νεκτάριος εξέφρασε την χαρά του για την πρόσκληση, για το γεγονός της συνεργασίας Εκπαιδευτικής κοινότητας και τοπικής Εκκλησίας και προέτρεψε τους προϊσταμένους και τους εκπαιδευτικούς να εργάζονται ως το άλας της γης, για να δώσουν στα παιδιά την παιδεία που γίνεται φως και ζωή. Σ’ αυτόν τον δρόμο η πίστη μπορεί να βοηθήσει, όπως άλλωστε δείχνει και η παράδοση της πατρίδας μας.

Τον Σεβασμιώτατο ευχαρίστησαν εκ μέρους της εκπαιδευτικής κοινότητας ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης και ο νέος προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων