29/09/2023 29/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2023 τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «Ελένη Μπέλλου», όπου τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος χάρηκε με την παρουσία των μικρών παιδιών, συμμερίστηκε τον αυθορμητισμό τους, μίλησε σ’...
29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:51
Τελευταία ενημέρωση: 29/09/2023 - 16:57

Αγιασμός στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας

Διαδώστε:
Αγιασμός στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου 2023 τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «Ελένη Μπέλλου», όπου τέλεσε τον αγιασμό για την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος χάρηκε με την παρουσία των μικρών παιδιών, συμμερίστηκε τον αυθορμητισμό τους, μίλησε σ’ αυτά και τους εξήγησε με απλό τρόπο την σημασία του αγιασμού ως προσευχής, τους μίλησε για την πίστη και τους έδωσε μικρές ευλογίες, ενώ, απευθυνόμενος στην διευθύντρια κ. Όμπαλη και τις παιδαγωγούς, τις προέτρεψε να φροντίζουν τα παιδιά εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου, ενώ τις ευχαρίστησε για όλη την αγάπη που δείχνουν στην ευαίσθητη αυτή ηλικία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύντομα θα ολοκληρωθούν και οι εργασίες για την λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για μεγαλύτερα παιδί, μία νέα προσφορά της τοπικής Εκκλησίας στη νεότητα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων