24/12/2022 25/12/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων διένειμε 300 δέματα αγάπης με τρόφιμα, κρέας και είδη πρώτης ανάγκης για τους δικαιούχους των τεσσάρων κοινωνικών παντοπωλείων που διατηρεί στο νησί στις περιοχές της κεντρικής, βόρειας και νότιας Κέρκυρας την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε τόσο...
24 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:48
Τελευταία ενημέρωση: 25/12/2022 - 4:24

Διανομή 300 δεμάτων αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων

Διαδώστε:
Διανομή 300 δεμάτων αγάπης από την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων

Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων διένειμε 300 δέματα αγάπης με τρόφιμα, κρέας και είδη πρώτης ανάγκης για τους δικαιούχους των τεσσάρων κοινωνικών παντοπωλείων που διατηρεί στο νησί στις περιοχές της κεντρικής, βόρειας και νότιας Κέρκυρας την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022.


Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε τόσο το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της τοπικής Εκκλησίας, τους απλούς ανθρώπους οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια, όσο και όλους τους χορηγούς, οι οποίοι χρόνια στηρίζουν τα κοινωνικά παντοπωλεία.

Συγκεκριμένα:

Την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου για τη μηνιαία χορήγηση σε κοτόπουλα για τα συσσίτια και τα κοινωνικά παντοπωλεία αλλά και σε τρόφιμα που προσφέρουν κατά τακτά χρονικά διαστήματα, όπως και για το τυρί αυτές τις ημέρες.

Την διεύθυνση των super markets Diellas και συγκεκριμένα τους κυρίους Κουλούρη και Αθηναίο, που και τα Χριστούγεννα, το Πάσχα και τον Δεκαπενταύγουστο προσφέρουν όλα τα τρόφιμα που περιέχει η σακούλα σε όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, γάλα, αλεύρι, απορρυπαντικά.

Την Ναυτιλιακή Εταιρεία Kerkyra Seaways και συγκεκριμένα τους Απόστολο Σουλιώτη και Γεροντάκι Αθανάσιο για την προσφορά των 200 δεμάτων με χοιρινό.

Το Ξενοδοχείο Marbella Corfu Hotel στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Περιστερών και το διευθυντή κ. Γουρζή που πρόσφεραν 220 δέματα με κοκόρια για το κοινωνικό παντοπωλείο Λευκίμμης, καθώς και για αρκετές οικογένειες του Νότου.

Τον Ροταριανό Όμιλο Κέρκυρας, τον πρόεδρο και τα μέλη που βοηθούν το κοινωνικό παντοπωλείο πάντα στις γιορτές με χαρτικά.

Το Εργοστάσιο Ξυλείας Ντουροξύλ στην περιοχή των Βελονάδων που προσέφεραν όλες τις γαλοπούλες για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου του Σιδαρίου.

Τους ΑΧΕΠΑ Κέρκυρας και το Ωδείο Κέρκυρας για την φιλανθρωπική εκδήλωση που πραγματοποίησαν με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες των κοινωνικών παντοπωλείων ενόψει Χριστουγέννων.

Τον κύριο Βαγγέλη Καρπατσέλη, σε συνεργασία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης τουρνουά ποδοσφαίρου με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων αλλά και αποστολή τροφίμων για τις ανάγκες των κοινωνικών παντοπωλείων ενόψει Χριστουγέννων.

Το ξενοδοχείο Domes Mira Mare a Luxury Collection Resort στα Μωραΐτικα για τις γαλοπούλες που προσέφερε για το κοινωνικό παντοπωλείο της Λευκίμμης.

Το ξενοδοχείο Messonghi Beach Holiday Resort στα Μωραΐτικα για τις γαλοπούλες που προσέφερε για το κοινωνικό παντοπωλείο της Λευκίμμης.

Την διοίκηση των super markets Σκλαβενίτης για τις δωροεπιταγές που προσέφερε ενόψει Χριστουγέννων.

Την διοίκηση των super markets Μασούτης για τις δωροεπιταγές που προσέφερε ενόψει Χριστουγέννων.

Τα super markets Diellas, ΑΒ Βασιλόπουλος, Lidl, Μασούτης, Σκλαβενίτηs, Καζιάνης, το Coop Market στα Μωραΐτικα, για τα καλάθια αγάπης που έχουν τοποθετήσει στις εξόδους των καταστημάτων, όπου μπορούν οι συνάνθρωποι μας να προσφέρουν τρόφιμα.

Το Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος που προσέφερε λάδι.

Την ενορία Υ.Θ. Κασσωπίτρας Κασσιώπης και την ενορία Αγίου Νικολάου Σιδαρίου για την προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τα κοινωνικά παντοπωλεία ενόψει Χριστουγέννων.

Τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Ελένη Μπέλλου και τους γονείς των παιδιών για την εκδήλωση που πραγματοποίησαν με τα παιδάκια και συγκέντρωσαν χρήματα για την αγορά τροφίμων για τα κοινωνικά παντοπωλεία.

Την Εταιρεία Γογγάκης Α.Ε.Β.Ε για τη χορηγία τους σε κοτόπουλο, αλλά και για την προσφορά δεμάτων, τα οποία θα μοιράσουν σε οικογένειες με παιδάκια δικαιούχων των κοινωνικών παντοπωλείων παραμονές πρωτοχρονιάς.

Τα ξενοδοχεία Ninos Hotels για την προσφορά τους σε επιτραπέζια παιχνίδια και σχολικά είδη για τα παιδάκια των δικαιούχων των κοινωνικών παντοπωλείων.

Την Εθελοντική Διακονία Αστέγων Θεσσαλονίκης για τα τρόφιμα που έφεραν στο νησί και δώρισαν πριν λίγες μέρες.

Τις Ενορίες και τα Μοναστήρια της Κέρκυρας για τα τρόφιμα, καθώς και τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, τα οποία δόθηκαν σε πολλά ιδρύματα του Νησιού.

Το Cinema Ορφέας Κέρκυρα για τη δωρεάν προβολή video για τις δράσεις των Κοινωνικών Παντοπωλείων της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας.

Για μία ακόμη χρονιά η πανστρατιά αγάπης που η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων συντόνισε και πραγματοποίησε βοήθησε ώστε να μην υπάρχει κάποια οικογένεια στο νησί που να μην μπορεί να περάσει με αξιοπρέπεια τις ημέρες των εορτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων