02/05/2021 02/05/2021 Ο καθιερωμένος Εσπερινός της Αγάπης έγινε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα 2 Μαΐου 2021 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος, μιλώντας στους πιστούς, τόνισε ότι η Ανάσταση του Χριστού είναι το κορυφαίο γεγονός στην πίστη μας και ότι οι ημέρες τις οποίες ζούμε δίνουν βιώματα που...
02 Μαΐου, 2021 - 22:50

Διένειμε τα πασχαλινά αυγά ο Μητροπολίτης Κερκύρας

Διαδώστε:
Διένειμε τα πασχαλινά αυγά ο Μητροπολίτης Κερκύρας

Ο καθιερωμένος Εσπερινός της Αγάπης έγινε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα 2 Μαΐου 2021 στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης στην Κέρκυρα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος, μιλώντας στους πιστούς, τόνισε ότι η Ανάσταση του Χριστού είναι το κορυφαίο γεγονός στην πίστη μας και ότι οι ημέρες τις οποίες ζούμε δίνουν βιώματα που οδηγούν στην αποδοχή της ελπίδας. Αυτοί που είναι άγευστοι δεν μπορούν να χαρούν αληθινά αυτές τις άγιες ημέρες, αλλά οι χριστιανοί προσευχόμαστε για όλους, ιδιαιτέρως για εκείνους που καλούνται να ανοίξουν τις ψυχές τους στον Αναστημένο Χριστό.

Στο πέρας ο Σεβασμιώτατος διένειμε ως ευλογία πασχαλινά αυγά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων