16/04/2020 16/04/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων βοήθησε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 300 οικογένειες για να ετοιμάσουν το Πασχάλιο γεύμα τους διανέμοντάς τους είδη πρώτης ανάγκης όπως κρέας, γάλα και τυρί από τα τέσσερα κοινωνικά παντοπωλεία της τοπικής Εκκλησίας που βρίσκονται στο νησί της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στην πόλη, στα Κανάλια, στο Σιδάρη...
16 Απριλίου, 2020 - 15:52
Τελευταία ενημέρωση: 16/04/2020 - 15:38

Διένειμε τρόφιμα η Ι.Μ. Κερκύρας σε 300 οικογένειες

Διαδώστε:
Διένειμε τρόφιμα η Ι.Μ. Κερκύρας σε 300 οικογένειες

Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων βοήθησε το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 300 οικογένειες για να ετοιμάσουν το Πασχάλιο γεύμα τους διανέμοντάς τους είδη πρώτης ανάγκης όπως κρέας, γάλα και τυρί από τα τέσσερα κοινωνικά παντοπωλεία της τοπικής Εκκλησίας που βρίσκονται στο νησί της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στην πόλη, στα Κανάλια, στο Σιδάρη και στην Λευκίμμη. 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε τους φορείς που βοήθησαν σε αυτήν την προσπάθεια και συγκεκριμένα την Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, τους ομογενείς από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής αλλά και άλλους που συνέδραμαν ώστε να μη μείνουν άνθρωποι χωρίς τα αναγκαία είδη ενόψει του εορτασμού του Πάσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων