10/11/2022 10/11/2022 Μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2022 εκπρόσωποι των αρχών του τόπου, κλήρος και λαός ευχήθηκαν στον εορτάζοντα την εορτή του Αγίου Νεκταρίου Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο. Εκατοντάδες πιστοί έσπευσαν  στο επισκοπείο στα Μουράγια. Αξιοσημείωτη η παρουσία πολλών νέων ανθρώπων, που έδειξαν την αγάπη στον πνευματικό τους πατέρα, συγκινώντας...
10 Νοεμβρίου, 2022 - 12:35
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2022 - 12:40

Εκατοντάδες νέοι ευχήθηκαν στον Κερκύρας Νεκτάριο για τα ονομαστήριά του (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Εκατοντάδες νέοι ευχήθηκαν στον Κερκύρας Νεκτάριο για τα ονομαστήριά του (ΦΩΤΟ)

Μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης 9 Νοεμβρίου 2022 εκπρόσωποι των αρχών του τόπου, κλήρος και λαός ευχήθηκαν στον εορτάζοντα την εορτή του Αγίου Νεκταρίου Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο.

Εκατοντάδες πιστοί έσπευσαν  στο επισκοπείο στα Μουράγια. Αξιοσημείωτη η παρουσία πολλών νέων ανθρώπων, που έδειξαν την αγάπη στον πνευματικό τους πατέρα, συγκινώντας τον ιδιαίτερα και δείχνοντας ότι η Εκκλησία παραμένει το καταφύγιο και η απαντοχή και της νέας γενιάς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων