17/12/2022 17/12/2022 Στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας διεξήχθη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τους AHEPA Corcyra, σε συνεργασία με το Ωδείο Κέρκυρας, το οποίο την στηρίζει καλλιτεχνικά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των δικαιούχων των...
17 Δεκεμβρίου, 2022 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 17/12/2022 - 15:37

Εκδήλωση για το κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας

Διαδώστε:
Εκδήλωση για το κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας

Στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας διεξήχθη εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τους AHEPA Corcyra, σε συνεργασία με το Ωδείο Κέρκυρας, το οποίο την στηρίζει καλλιτεχνικά.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στην είσοδο του δημοτικού θεάτρου, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των δικαιούχων των κοινωνικών παντοπωλείων της Ιεράς Μητρόπολης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων.

Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, αφενός γιατί είχε πλούσιο μουσικό περιεχόμενο από πάρα πολλούς Κερκυραίους καλλιτέχνες, με διάφορα διαχρονικά ακούσματα, τα οποία μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο, αφετέρου επειδή η ανταπόκριση των ανθρώπων, που προσέφεραν τρόφιμα, ήταν συγκινητική.

Την τοπική Εκκλησία εκπροσώπησαν οι υπεύθυνοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου, οι οποίοι μετέφεραν στους διοργανωτές την ευγνωμοσύνη και τις εγκάρδιες ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκταρίου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων