01/12/2022 01/12/2022 “Τα Χριστούγεννα τα φετινά… με ένα βιβλίο αγκαλιά”, με αυτό το μήνυμα η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων διοργανώνει Έκθεση Χριστιανικού Παιδικού Βιβλίου. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022. Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν πλούσιες εκδηλώσεις...
01 Δεκεμβρίου, 2022 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2022 - 20:20

Έκθεση Χριστιανικού Παιδικού Βιβλίου από την Μητρόπολη Κερκύρας

Διαδώστε:
Έκθεση Χριστιανικού Παιδικού Βιβλίου από την Μητρόπολη Κερκύρας

“Τα Χριστούγεννα τα φετινά… με ένα βιβλίο αγκαλιά”, με αυτό το μήνυμα η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας και Διαποντίων Νήσων διοργανώνει Έκθεση Χριστιανικού Παιδικού Βιβλίου. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 18 Δεκεμβρίου 2022.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης θα πραγματοποιηθούν πλούσιες εκδηλώσεις για τα παιδιά, και παιδαγωγικές δράσεις, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων προβολή και ανάγνωση παραμυθιών, δημιουργική απασχόληση και ομιλίες.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 η Σχολή Εκκλησιαστικής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας ” Αγιος Αρσένιος” θα ψάλει τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τα Κατηχητικά Σχολεία της Μητρόπολης στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Χρονίως Πασχόντων “Η Πλατυτέρα”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων