29/03/2024 29/03/2024 Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκου, στο νησί της Κέρκυρας, είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο και υπέβαλλε τα σέβη του. Ο Σεβασμιώτατος είχε μια γόνιμη συνομιλία μετά τον Ευρωβουλευτή για θέματα που άπτονται των κοινωνικών ζητημάτων και επεκτείνονται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ιδιαίτερα στο ζήτημα...
29 Μαρτίου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024 - 22:08

Επίσκεψη του ευρωβουλευτή Εμμανουήλ Φράγκου στον Μητροπολίτη Κερκύρας

Διαδώστε:
Επίσκεψη του ευρωβουλευτή Εμμανουήλ Φράγκου στον Μητροπολίτη Κερκύρας

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ευρωβουλευτή της Ελληνικής Λύσης Εμμανουήλ Φράγκου, στο νησί της Κέρκυρας, είχε συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο και υπέβαλλε τα σέβη του.

Ο Σεβασμιώτατος είχε μια γόνιμη συνομιλία μετά τον Ευρωβουλευτή για θέματα που άπτονται των κοινωνικών ζητημάτων και επεκτείνονται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ιδιαίτερα στο ζήτημα της υπερασπίσεως των Χριστιανικών Αρχών, από τις οποίες διέπονται, τα περισσότερα μέλη-κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στον κ. Φράγκο καλή δύναμη στο υπεύθυνο έργο του ευρωβουλευτού, και τον ενημέρωσε για τα θέματα της τοπικής κοινωνίας του νησιού και τις ποιμαντικές μέριμνες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ο Ευρωβουλευτής, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη κ. Νεκτάριο, επισκέφθηκε και ξεναγήθηκε στις δομές της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας, και στο Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων «Η Πλατυτέρα».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων