28/10/2019 28/10/2019 Με την καθιερωμένη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης γιορτάστηκε στην Κέρκυρα η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου. Στην δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, παρουσία των αρχών του τόπου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο φιλόλογος και ιστορικός κ. Δημήτριος Ζυμάρης, γραμματέας της Αναγνωστικής Εταιρείας Κερκύρας. Στην...
28 Οκτωβρίου, 2019 - 19:36

Η Εθνική Επέτειος στην Κέρκυρα

Διαδώστε:
Η Εθνική Επέτειος στην Κέρκυρα

Με την καθιερωμένη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης γιορτάστηκε στην Κέρκυρα η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου.

Στην δοξολογία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, παρουσία των αρχών του τόπου.

Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο φιλόλογος και ιστορικός κ. Δημήτριος Ζυμάρης, γραμματέας της Αναγνωστικής Εταιρείας Κερκύρας.

Στην συνέχεια ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και η καθιερωμένη παρέλαση μαθητών σχολείων, τμημάτων του Ερυθρού Σταυρού, των προσκόπων και των οδηγών, Τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και της Εθνοφυλακής με συμμετοχή των Φιλαρμονικών «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ», «ΣΠΥΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ», «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» και «ΠΑΛΑΙΑ», κατά την εθιμική τάξη.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γ.γ. του Υπουργείου Παιδείας Γιώργος Βούτσινος.

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων