23/12/2020 23/12/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην ΝΟΔΕ Κέρκυρας για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας. Τα είδη παρέλαβαν για λογαριασμό του Παντοπωλείου ο υπεύθυνος Πρωτ. Σπυρίδων Μάνδυλας και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Έφη Χαϊντάρη, το πρωί...
23 Δεκεμβρίου, 2020 - 15:47

Η ΝΔ Κέρκυρας εφοδίασε το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Διαδώστε:
Η ΝΔ Κέρκυρας εφοδίασε το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην ΝΟΔΕ Κέρκυρας για την προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας. Τα είδη παρέλαβαν για λογαριασμό του Παντοπωλείου ο υπεύθυνος Πρωτ. Σπυρίδων Μάνδυλας και η Κοινωνική Λειτουργός κ. Έφη Χαϊντάρη, το πρωί της Τρίτης 22 Δεκεμβρίου 2020 και διανεμήθηκαν ήδη στους αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων