21/11/2020 21/11/2020 Στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου στην Καμάρα Μέσης Κέρκυρας τέλεσε την θεία λειτουργία για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, το πρωί του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου 2020. Στο τέλος της θείας λειτουργίας Σεβ. ο κ. Νεκτάριος διάβασε και την ευχή των κολύβων, ακολουθώντας το...
21 Νοεμβρίου, 2020 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2020 - 17:19

ΚΕΡΚΥΡΑ: Προσέφεραν «σπερνά» για την εορτή της Παναγίας

Διαδώστε:
ΚΕΡΚΥΡΑ: Προσέφεραν «σπερνά» για την εορτή της Παναγίας

Στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου στην Καμάρα Μέσης Κέρκυρας τέλεσε την θεία λειτουργία για την εορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, το πρωί του Σαββάτου 21 Νοεμβρίου 2020.

Στο τέλος της θείας λειτουργίας Σεβ. ο κ. Νεκτάριος διάβασε και την ευχή των κολύβων, ακολουθώντας το έθιμο του νησιού προς τιμήν της Παναγίας της Πολυσπορίτισσας, όπως ονομάζουν αυτήν την ημέρα οι Κερκυραίοι, προσφέροντας «σπερνά» για την εορτή.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων