11/12/2021 12/12/2021 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την συμμετοχή φέτος και των πιστών, με τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, ξεκίνησε η τριήμερος πανήγυρις του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα, όπου φυλάσσεται το άφθαρτο σκήνωμά του. Έναρξη του εορταστικού τριημέρου αποτέλεσε, κατά το έθος, η Παράκληση στον Άγιο Σπυρίδωνα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο το...
11 Δεκεμβρίου, 2021 - 18:03
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2021 - 1:17

Κέρκυρα: «Στη θύρα» το Ιερό Σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνα

Διαδώστε:
Κέρκυρα: «Στη θύρα» το Ιερό Σκήνωμα του Αγίου Σπυρίδωνα

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με την συμμετοχή φέτος και των πιστών, με τήρηση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας, ξεκίνησε η τριήμερος πανήγυρις του Αγίου Σπυρίδωνος στην Κέρκυρα, όπου φυλάσσεται το άφθαρτο σκήνωμά του.

Έναρξη του εορταστικού τριημέρου αποτέλεσε, κατά το έθος, η Παράκληση στον Άγιο Σπυρίδωνα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο το πρωί του Σαββάτου 11 Δεκεμβρίου 2021 και η έξοδος του ιερού Σκηνώματος του Αγίου από την λάρνακα, ώστε να τοποθετηθεί όρθιο «στη θύρα». Το προσκύνημα θα συνεχιστεί μέρα και νύχτα, καθώς ο ναός παραμένει ανοιχτός όλο το 24ωρο.

Προσφωνώντας τους πιστούς, τις αρχές της Κέρκυρας, αλλά και τους βουλευτές μέλη της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας που γίνεται αυτές τις ημέρες στην Κέρκυρα ο κ. Νεκτάριος ευχήθηκε ο άγιος Σπυρίδων να είναι μεσίτης προς τον Θεό ώστε να ζήσουμε με χαρά, ταπείνωση και επί γης ειρήνη τις άγιες αυτές ημέρες και εκείνος να πρεσβεύει ώστε οι δυσκολίες της υγείας να ξεπεραστούν.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων