09/11/2020 09/11/2020 Στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου στην Καμάρα Μέσης Κέρκυρας εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, με τέλεση θείας λειτουργίας το πρωί της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου 2020, στην οποία συμμετείχαν ιερείς της τοπικής Εκκλησίας. Ο κ. Νεκτάριος ευχήθηκε ο προστάτης Άγιός του να μεσιτεύει στον Θεό για...
09 Νοεμβρίου, 2020 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 09/11/2020 - 12:24

Μητρ. Κερκύρας: “Ο άγιος της υπομονής να δώσει σε όλους δύναμη”

Διαδώστε:
Μητρ. Κερκύρας: “Ο άγιος της υπομονής να δώσει σε όλους δύναμη”

Στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου στην Καμάρα Μέσης Κέρκυρας εόρτασε τα ονομαστήριά του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, με τέλεση θείας λειτουργίας το πρωί της Δευτέρας 9 Νοεμβρίου 2020, στην οποία συμμετείχαν ιερείς της τοπικής Εκκλησίας.

Ο κ. Νεκτάριος ευχήθηκε ο προστάτης Άγιός του να μεσιτεύει στον Θεό για την χειμαζόμενη και διωκόμενη Εκκλησία, όπως επίσης και για τον κόσμο, ο οποίος ζει στην αποφορά του θανάτου, μη έχοντας στήριγμα πνευματικό. Ο άγιος της υπομονής, της αγάπης και της συγχώρεσης να δώσει σε όλους δύναμη αυτό το διάστημα, επεσήμανε ο κ. Νεκτάριος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων