09/12/2021 10/12/2021 Σε ουσιώδη κίνηση αγάπης προέβη η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας η οποία απέστειλε στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε συνολικά το ποσό των 12.000 ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, η οποία δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές του φετινού καλοκαιρού. Το παραπάνω ποσό συγκεντρώθηκε από τους πιστούς Κερκυραίους, ως ένδειξη ανθρωπιάς και αγάπης για τον συνάνθρωπο. Ο Σεβασμιώτατος...
09 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:54
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2021 - 0:03

Χρηματική βοήθεια στους πληγέντες της Εύβοιας από την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας

Διαδώστε:
Χρηματική βοήθεια στους πληγέντες της Εύβοιας από την Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας

Σε ουσιώδη κίνηση αγάπης προέβη η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας η οποία απέστειλε στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε συνολικά το ποσό των 12.000 ευρώ στην Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος, η οποία δοκιμάστηκε από τις πυρκαγιές του φετινού καλοκαιρού.

Το παραπάνω ποσό συγκεντρώθηκε από τους πιστούς Κερκυραίους, ως ένδειξη ανθρωπιάς και αγάπης για τον συνάνθρωπο. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο και ευχαρίστησε τόσο τον ίδιο, όσο και τον Κερκυραϊκό λαό γι’ αυτή την τόσο σημαντική κίνηση αγάπης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων