28/06/2022 28/06/2022  Γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους 2021-2022 έγινε στον προαύλιο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας «Ελένη Μπέλλου» το απόγευμα της Δευτέρας, 27ης Ιουνίου 2022. Τα παιδιά, με την καθοδήγηση της διευθύντριας κ. Βασιλικής Όμπαλη και των παιδαγωγών τους, παρουσίασαν μία όμορφη παράσταση με θέματα τα χρώματα και την ελπίδα που δίνει...
28 Ιουνίου, 2022 - 8:32
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2022 - 7:43

Μητροπολίτης Κερκύρας: «Καμαρώνω τα παιδιά που είναι αθώα και άκακα στην καρδιά»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Κερκύρας: «Καμαρώνω τα παιδιά που είναι αθώα και άκακα στην καρδιά»

 Γιορτή για τη λήξη του σχολικού έτους 2021-2022 έγινε στον προαύλιο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας «Ελένη Μπέλλου» το απόγευμα της Δευτέρας, 27ης Ιουνίου 2022. Τα παιδιά, με την καθοδήγηση της διευθύντριας κ. Βασιλικής Όμπαλη και των παιδαγωγών τους, παρουσίασαν μία όμορφη παράσταση με θέματα τα χρώματα και την ελπίδα που δίνει ο Χριστός στην ζωή μας, ενθουσιάζοντας τους γονείς και τους συγγενείς τους που παραβρέθηκαν.

Τον ενθουσιασμό και τη χαρά του εξέφρασε και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ο οποίος, αφού συνεχάρη την διευθύντρια  και τις παιδαγωγούς, ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία, παρά τις δυσκολίες, τόνισε ότι ο ίδιος ως πνευματικός πατέρας χαίρεται και καμαρώνει για τα παιδιά που είναι αθώα και άκακα στην καρδιά, ενώ μας βοηθούν όλους να αισθανθούμε την χαρά της παρουσίας του Θεού στην ζωή μας. Η τοπική Εκκλησία, είπε ο κ. Νεκτάριος, θα συνεχίσει να δίνει αυτή την μαρτυρία της παιδείας και της νουθεσίας του Κυρίου στην παιδική ηλικία, εκφράζοντας και τους γονείς, καθώς  όλοι είμαστε η Εκκλησία.

Ο σταθμός θα συνεχίσει την λειτουργία του όλο το καλοκαίρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων