13/12/2020 13/12/2020 Με την ευχή ο Άγιος Σπυρίδων να αποτρέψει την υποτίμηση της Εκκλησίας και του λαού του Θεού, που εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ολοκληρώθηκαν στο Ιερό προσκύνημα οι λατρευτικές ακολουθίες για την εορτή του προστάτου της Κέρκυρας Αγίου Σπυρίδωνος, το απόγευμα της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου, με τα μπάσματα, την...
13 Δεκεμβρίου, 2020 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2020 - 21:22

Μπάσματα: «Ο Άγ. Σπυρίδων να αποτρέψει την υποτίμηση της εκκλησίας»

Διαδώστε:
Μπάσματα: «Ο Άγ. Σπυρίδων να αποτρέψει την υποτίμηση της εκκλησίας»

Με την ευχή ο Άγιος Σπυρίδων να αποτρέψει την υποτίμηση της Εκκλησίας και του λαού του Θεού, που εξέφρασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, ολοκληρώθηκαν στο Ιερό προσκύνημα οι λατρευτικές ακολουθίες για την εορτή του προστάτου της Κέρκυρας Αγίου Σπυρίδωνος, το απόγευμα της Κυριακής 13 Δεκεμβρίου, με τα μπάσματα, την μικρή περιφορά στον άδειο ναό και την επανατοποθέτηση του ιερού σκηνώματος στην λάρνακα.

Απευθυνόμενος σε όσους παρακολουθούσαν διαδικτυακά και ραδιοφωνικά την ακολουθία ο Μητροπολίτης Κερκύρας ευχήθηκε ακόμη να είναι η τελευταία φορά που ο Άγιος έλαβε από την πλευρά των αρχών του κόσμου τούτου τέτοιες απαγορεύσεις και ζήτησε από τους πιστούς να μην χάσουν το θάρρος και την υπομονή τους. 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων