21/07/2020 21/07/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων ανακοινώνει ότι θα τελεστεί η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου ως πνευματική διαμαρτυρία για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Διαβάστε την ανακοίνωση: ” Με μεγάλη λύπη βλέπουμε την νέα ιεροσυλία που οι Τούρκοι επιχειρούν εις βάρος της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, μετατρέποντας την Αγία Σοφία στην...
21 Ιουλίου, 2020 - 21:57
Τελευταία ενημέρωση: 21/07/2020 - 21:15

Ο Ακάθιστος Ύμνος ως πνευματική διαμαρτυρία στην Κέρκυρα

Διαδώστε:
Ο Ακάθιστος Ύμνος ως πνευματική διαμαρτυρία στην Κέρκυρα

Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων ανακοινώνει ότι θα τελεστεί η Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου ως πνευματική διαμαρτυρία για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

” Με μεγάλη λύπη βλέπουμε την νέα ιεροσυλία που οι Τούρκοι επιχειρούν εις βάρος της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, μετατρέποντας την Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη σε τζαμί. Δεν έχουμε άλλα όπλα να αντιτάξουμε ως πιστοί χριστιανοί ει μη το όπλο της προσευχής. Γι’ αυτό και το βράδυ της ερχόμενης Παρασκευής 24 Ιουλίου 2020 και ώρα 8.30-10.30μ.μ. στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νεκτάριος θα τελέσει την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στην προστάτιδα της Πόλεως, αλλά και του Ελληνισμού, την Υπεραγία Θεοτόκο. Μετά το πέρας της ακολουθίας θα τελεστεί Όρθρος και η Θεία Λειτουργία. Ας προσέλθουμε με πίστη, Ας ικετεύσουμε την Υπέρμαχο Στρατηγό να μη λησμονήσει τον λαό και την Ορθοδοξία μας και ας διαμαρτυρηθούμε πνευματικά στον βαρβαρισμό που η εποχή μας και οι Μεγάλες Δυνάμεις για μία ακόμη φορά επιτρέπουν να επικρατεί”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων