20/12/2019 20/12/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος επισκέφθηκε εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων τις Δικαστικές Φυλακές Κερκύρας, όπου έδωσε περισσότερα από 200 δέματα στους κρατουμένους, προσφορά της τοπικής Εκκλησίας. Ο κ. Νεκτάριος είχε τη ευκαιρία να επισκεφθεί το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας που λειτουργεί στις Φυλακές και που δίνει την ευκαιρία σε...
20 Δεκεμβρίου, 2019 - 10:13
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2019 - 10:19

Ο Μητρ. Κερκύρας κοντά στους φυλακισμένους

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Κερκύρας κοντά στους φυλακισμένους

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος επισκέφθηκε εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων τις Δικαστικές Φυλακές Κερκύρας, όπου έδωσε περισσότερα από 200 δέματα στους κρατουμένους, προσφορά της τοπικής Εκκλησίας.

Ο κ. Νεκτάριος είχε τη ευκαιρία να επισκεφθεί το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας που λειτουργεί στις Φυλακές και που δίνει την ευκαιρία σε κρατουμένους, με γνώμονα την παιδεία, να καλλιεργήσουν τον εαυτό τους, δίνοντάς του μια νέα ευκαιρία ζωής.  Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους υπευθύνους για την προσπάθεια αυτή, ενώ στην συνέχεια επισκέφθηκε και το Δημοτικό Γηροκομείο Κέρκυρας, την Πολυκλινική, το Καθολικό Γηροκομείο και το Ψυχιατρείο.

Εξάλλου, το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019 στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως, έγινε η καθιερωμένη γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού της τοπικής Εκκλησίας ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΛΛΟΥ, στην οποία τα παιδιά και οι παιδαγωγοί έδειξαν με τον δικό τους τρόπο μηνύματα για την μεγάλη εορτή της πίστεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων