16/02/2021 16/02/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος έκανε τον αγιασμό και έθεσε τον θεμέλιο λίθο τον ναό που θα χτιστεί με δαπάνες της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Μετά από πολλές προσπάθειες και υπέρβαση κυρίως γραφειοκρατικών δυσκολιών έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τον ναό που ανεγείρεται επ’ ονόματι της Αγίας...
16 Φεβρουαρίου, 2021 - 20:55

Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος θεμελίωσε Ναό στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Νεκτάριος θεμελίωσε Ναό στο Νοσοκομείο Κέρκυρας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος έκανε τον αγιασμό και έθεσε τον θεμέλιο λίθο τον ναό που θα χτιστεί με δαπάνες της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Μετά από πολλές προσπάθειες και υπέρβαση κυρίως γραφειοκρατικών δυσκολιών έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για τον ναό που ανεγείρεται επ’ ονόματι της Αγίας Ειρήνης και του Αγίου Λουκά Συμφερουπόλεως του ιατρού, για τις πνευματικές ανάγκες των ιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, των ασθενών και των συνοδών και επισκεπτών του Νοσοκομείου.

Η τελετή έγινε το απόγευμα της Δευτέρας 15 Φεβρουαρίου 2021, με την παρουσία της Υφυπουργού Υγείας κ. Ζωής Ράπτη, του βουλευτή κ. Στέφανου Γκίκα, του διοικητή του νοσοκομείου κ. Λεωνίδα Ρουμπάτη και εκπροσώπων του προσωπικού του Νοσοκομείου.

Ο κ. Νεκτάριος ευχαρίστησε την πολιτεία γιατί έδωσε την άδεια και διευκόλυνε να υλοποιηθεί μία πρωτοβουλία που θα συμβάλει στην πνευματική ενίσχυση των ασθενούντων, αλλά και του κάθε ανθρώπου που έχει ανάγκη να απευθυνθεί στον Θεό και στους Αγίους σε δύσκολες στιγμές του ίδιου και των οικείων του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων