29/08/2020 29/08/2020 Ο νέος διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κέρκυρας κ. Χαρίλαος Αλαμάνος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του. Ο κ. Νεκτάριος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον παλαιό γνωστό του και οικείο νέο διευθυντή και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας Εκκλησίας και Εκπαίδευσης για την σφαιρική...
29 Αυγούστου, 2020 - 11:24
Τελευταία ενημέρωση: 29/08/2020 - 11:46

Ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Μητροπολίτη Κερκύρας

Διαδώστε:
Ο νέος Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στον Μητροπολίτη Κερκύρας

Ο νέος διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κέρκυρας κ. Χαρίλαος Αλαμάνος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριο με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων καθηκόντων του.

Ο κ. Νεκτάριος ευχήθηκε κάθε επιτυχία στον παλαιό γνωστό του και οικείο νέο διευθυντή και τόνισε την ανάγκη συνεργασίας Εκκλησίας και Εκπαίδευσης για την σφαιρική πρόοδο των παιδιών, στα πλαίσια των διακριτών ρόλων αλλά και της αμοιβαίας αγάπης που η παράδοσή μας ορίζει!

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων