04/08/2022 04/08/2022 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, προσκληθείς από την Δήμαρχο της Κεντρικής Κέρκυρας, κ. Μερόπη Υδραίου, τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων στο καταφύγιο σκαφών στο λιμάνι της Αλύπας, πλησίον της Ιεράς Μονής Παλαιοκαστρίτσας. Τούτο το λιμάνι ανήκει στον Δήμο της Κέρκυρας και εκμισθώθηκε από την εταιρεία Home Center Managment 1 ΙΚΕ,...
04 Αυγούστου, 2022 - 8:14
Τελευταία ενημέρωση: 04/08/2022 - 7:55

Παρουσία Υπουργού Τουρισμού ο αγιασμός σε καταφύγιο σκαφών στην Κέρκυρα

Διαδώστε:
Παρουσία Υπουργού Τουρισμού ο αγιασμός σε καταφύγιο σκαφών στην Κέρκυρα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, προσκληθείς από την Δήμαρχο της Κεντρικής Κέρκυρας, κ. Μερόπη Υδραίου, τέλεσε τον Αγιασμό των εγκαινίων στο καταφύγιο σκαφών στο λιμάνι της Αλύπας, πλησίον της Ιεράς Μονής Παλαιοκαστρίτσας. Τούτο το λιμάνι ανήκει στον Δήμο της Κέρκυρας και εκμισθώθηκε από την εταιρεία Home Center Managment 1 ΙΚΕ, η οποία εταιρεία μετά από τις ανακαινιστικές εργασίες, το παρέδωσε σε χρήση. Παρόντες ήταν ο Υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Ρόδη Κράτσα, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Στέφανος Γκίκας, εκπρόσωποι των αυτοδιοικητικών, τουριστικών και λοιπών φορέων του τόπου.

Κατά τον Αγιασμό, ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος στον κ. Υπουργό, αφενός μεν τον καλωσόρισε στην Κέρκυρα, η οποία στηρίζεται από τον τουρισμό αλλά ταυτόχρονα στηρίζει κι ένα μέρος της πολιτείας από το τουριστικό προϊόν, και αφετέρου τον ευχαρίστησε και τον συνεχάρη για το ενδιαφέρον αξιοποίησης παρόμοιων μονάδων τουριστικών, μέσα από την γραφειοκρατική διαδικασία του υπουργείου στο οποίο προΐσταται, και του ευχήθηκε να έχει την ευόδωση των έργων του από την Χάριν του Θεού. Ομοίως συνεχάρη και την Δημοτική Αρχή αλλά και την εκπρόσωπο της επενδυτικής εταιρείας, που φιλοδοξεί να αναμορφώσει στα πλαίσια του φυσικού κάλλους της περιοχής, όλη την ευρύτερη περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας. Στο τέλος, συμβολικά όλοι μαζί, έκοψαν την κορδέλα προς τον διάδρομο της προβλήτας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων