31/12/2019 31/12/2019 Το μεσημέρι της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2019 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας στα Μουράγια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ευλόγησε την βασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως. Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, ο βουλευτής κ. Δημήτρης Μπιάγκης, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη...
31 Δεκεμβρίου, 2019 - 18:17
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2019 - 18:26

Πλήθος κόσμου στη βασιλόπιτα της Ι.Μ. Κερκύρας

Διαδώστε:
Πλήθος κόσμου στη βασιλόπιτα της Ι.Μ. Κερκύρας

Το μεσημέρι της Τρίτης 31 Δεκεμβρίου 2019 στο Επισκοπείο της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας στα Μουράγια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος ευλόγησε την βασιλόπιτα της Ιεράς Μητροπόλεως.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα-Τσαγκαροπούλου, ο βουλευτής κ. Δημήτρης Μπιάγκης, η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργος Μαχειμάρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας κ. Ζορμπάς, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και των άλλων αρχών του τόπου, ο ιερός κλήρος, τα εκκλησιαστικά συμβούλια και πιστοί.

Ο κ. Νεκτάριος ευχήθηκε να είναι δημιουργική η νέα χρονιά, με ασφάλεια και ηρεμία και κυρίως πίστη στον Χριστό, τον Δωρεοδότη του χρόνου και ο τόπος να προχωρήσει όχι μόνο αντιμετωπίζοντας τα καθημερινά του προβλήματα, αλλά και παλεύοντας για την πνευματική του ακμή!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων