07/04/2023 07/04/2023 Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η  Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων για τη συνεχιζόμενη γενναιόδωρη προσφορά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, καθώς και εις τον Καθηγούμενον αυτής Πανοσιολογιώτατον Αρχιμανδρίτην π. Εφραίμ. Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που δώρισε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου υπήρξαν σοβαρή βοήθεια και ευλογία για τις πολύτεκνες...
07 Απριλίου, 2023 - 15:30
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2023 - 15:11

Προσφορά τροφίμων και ειδών ανάγκης από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στη Μητρόπολη Κερκύρας

Διαδώστε:
Προσφορά τροφίμων και ειδών  ανάγκης από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου στη Μητρόπολη Κερκύρας

Θερμές ευχαριστίες εκφράζει η  Ιερά Μητρόπολις Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων για τη συνεχιζόμενη γενναιόδωρη προσφορά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους, καθώς και εις τον Καθηγούμενον αυτής Πανοσιολογιώτατον Αρχιμανδρίτην π. Εφραίμ.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που δώρισε η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου υπήρξαν σοβαρή βοήθεια και ευλογία για τις πολύτεκνες οικογένειες και τους ενδεείς, τους οποίους η Ιερά μας Μητρόπολη φροντίζει μέσω των Κοινωνικών της Παντοπωλείων, των Συσσιτίων καθώς και όλων των προνοιακών δομών τις οποίες έχει ιδρύσει και λειτουργεί.
 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος τόνισε ότι με την συγκεκριμένη δωρεά: «θα μπορέσουμε, για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, να παράσχουμε στους φτωχούς αδελφούς μας στους οποίους παντοιοτρόπως συμπαραστεκόμαστε, τρόφιμα και προϊόντα πρώτης ανάγκης που τόσο πολύ χρειάζονται.
Η γενναιοδωρία της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου μας δίνει τη δύναμη και την κουράγιο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την αγάπη και τη φροντίδα που χρειάζονται και αξίζουν οι αδελφοί μας, οι οποίοι βρίσκονται υπό την φροντίδα της τοπικής μας Εκκλησίας».
Ακόμη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος, εκφράζει θερμές και ειλικρινείς πασχάλιες ευχές και ιδιαιτέρως προσεύχεται για την κατά Θεόν προκοπή και πρόοδο της Αδελφότητος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων