01/01/2020 01/01/2020 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Κέρκυρας λειτούργησε το πρωί της Τετάρτης 1 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος. Στον κατάμεστο ναό ο κ. Νεκτάριος ευχήθηκε η νέα χρονιά να δώσει ευκαιρίες πνευματικότητας, συνάντησης με τον Θεό και τον συνάνθρωπο και κάθε μέρα να είναι ευκαιρία επανόδου μας στην...
01 Ιανουαρίου, 2020 - 14:03

Πρωτοχρονιά στην Κέρκυρα

Διαδώστε:
Πρωτοχρονιά στην Κέρκυρα

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Κέρκυρας λειτούργησε το πρωί της Τετάρτης 1 Ιανουαρίου 2020 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος.

Στον κατάμεστο ναό ο κ. Νεκτάριος ευχήθηκε η νέα χρονιά να δώσει ευκαιρίες πνευματικότητας, συνάντησης με τον Θεό και τον συνάνθρωπο και κάθε μέρα να είναι ευκαιρία επανόδου μας στην σχέση μας με τον Θεό, ενώ διαβάστηκε και το πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

Στην συνέχεια, ο κ. Νεκτάριος χοροστάτησε στην πανηγυρική δοξολογία που έγινε στον Μητροπολιτικό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Σπηλαιωτίσσης Κέρκυρας, με την συμμετοχή των επισήμων και του λαού, ενώ κατόπιν ευλόγησε την βασιλόπιτα της Περιφερείας Ιονίων Νήσων, ανταλλάσσοντας ευχές τόσο με την Περιφερειάρχη κ. Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου, όσο και με τους άλλους επισήμους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων