12/10/2019 12/10/2019 Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο βρίσκεται στην Ρουμανία, κομίζοντας την δεξιά χείρα του Αγίου Σπυρίδωνα, η οποία έχει τεθεί από το πρωί σε ιερό προσκήνυμα στον Πατριαρχικό καθεδρικό ναό στο Βουκουρέστι. Το ιερό λείψανο του Αγίου θα παραμείνει στο Βουκουρέστι μέχρι το μεσημέρι και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο Ιάσιο, συνοδεία της...
12 Οκτωβρίου, 2019 - 11:53
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2019 - 11:46

Στο Βουκουρέστι η “δεξιά χείρα” του Αγίου Σπυρίδωνα

Διαδώστε:
Στο Βουκουρέστι η “δεξιά χείρα” του Αγίου Σπυρίδωνα

Αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο βρίσκεται στην Ρουμανία, κομίζοντας την δεξιά χείρα του Αγίου Σπυρίδωνα, η οποία έχει τεθεί από το πρωί σε ιερό προσκήνυμα στον Πατριαρχικό καθεδρικό ναό στο Βουκουρέστι.

Το ιερό λείψανο του Αγίου θα παραμείνει στο Βουκουρέστι μέχρι το μεσημέρι και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο Ιάσιο, συνοδεία της κερκυραϊκής αντιπροσωπείας και Ρουμάνων Ιερέων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Οσίας Παρασκευής της Επιβατηνής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων