26/09/2023 27/09/2023 Σειρά συναντήσεων με υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023. Κατά σειρά τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου και εκ νέου υποψήφια, συνοδευόμενη από συνεργάτες της, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου και...
26 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2023 - 1:14

Συναντήσεις του Μητροπολίτη Κερκύρας με υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες

Διαδώστε:
Συναντήσεις του Μητροπολίτη Κερκύρας με υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες

Σειρά συναντήσεων με υποψηφίους Δημάρχους και Περιφερειάρχες είχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023.

Κατά σειρά τον Σεβασμιώτατο επισκέφθηκαν η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου και εκ νέου υποψήφια, συνοδευόμενη από συνεργάτες της, η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα- Τσαγκαροπούλου και εκ νέου υποψήφια, ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κ. Γιώργος Καρύδης με συνεργάτες του και ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κ. Τάκης Μεταλληνός με συνεργάτες του.

Ο Σεβασμιώτατος συζήτησε με όλες και όλους θέματα τοπικού ενδιαφέροντος και επεσήμανε ότι η Εκκλησία, στο πλαίσιο των διακριτών ρόλων που προβλέπει το Σύνταγμα της Ελλάδας, στέκεται πάντοτε με καλή διάθεση στο πλευρό όσων επιθυμούν να διακονήσουν τόσο την Περιφερειακή όσο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αποσκοπούσα στο καλό του τόπου, και ευχήθηκε σε όλες και όλους καλή επιτυχία στον αγώνα τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων