06/02/2024 06/02/2024 Σε ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2024 η εθιμοτυπική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων κ. Νεκταρίου στον Νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννη Τρεπεκλή. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Σεβασμιώτατος και ο Περιφερειάρχης είχαν την ευκαιρία για μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση για θέματα...
06 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 06/02/2024 - 15:59

Συνάντηση Μητροπολίτη Κερκύρας με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Κερκύρας με τον Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων

Σε ιδιαίτερα θερμό και εγκάρδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2024 η εθιμοτυπική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων κ. Νεκταρίου στον Νέο Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννη Τρεπεκλή.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Σεβασμιώτατος και ο Περιφερειάρχης είχαν την ευκαιρία για μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος, περιλαμβανομένων των κοινωνικών προβλημάτων και των φιλανθρωπικών δράσεων της τοπικής Εκκλησίας, αλλά και της διακριτής συνεργασίας της Εκκλησίας με τις τοπικές Αρχές.

Στο τέλος της συνάντησης, ο Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος και ο Περιφερειάρχης αντάλλαξαν ευχές εκφράζοντας την ελπίδα για μια μακρά, εποικοδομητική και δημιουργική συνεργασία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων