27/01/2020 27/01/2020 Μέρα μεγάλης χαράς χθες …στην εκδήλωση κοπής της αγιοβασιλιατικης πίτας του 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων του  χωριού Ποταμού. Μία ενορία που έχει απασχολήσει και πάλι για την ενεργό και δραστήρια παρουσία της, μέσα στην ζωή της Εκκλησίας και της συνύπαρξης Κλήρου και λαού.  Αυτή τη φορά δόθηκε η ευκαιρία και η ευθύνη στα παιδιά να αναλάβουν...
27 Ιανουαρίου, 2020 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 27/01/2020 - 19:00

Τα παιδιά οργάνωσαν την εκδήλωση της Αγιοβασιλόπιτας

Διαδώστε:
Τα παιδιά οργάνωσαν την εκδήλωση της Αγιοβασιλόπιτας

Μέρα μεγάλης χαράς χθες …στην εκδήλωση κοπής της αγιοβασιλιατικης πίτας του 5ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων του  χωριού Ποταμού. Μία ενορία που έχει απασχολήσει και πάλι για την ενεργό και δραστήρια παρουσία της, μέσα στην ζωή της Εκκλησίας και της συνύπαρξης Κλήρου και λαού. 

Αυτή τη φορά δόθηκε η ευκαιρία και η ευθύνη στα παιδιά να αναλάβουν οργανωτικά καθήκοντα. Έτσι οργάνωσαν και υλοποίησαν με επιτυχία την κοπή της Βασιλόπιτας.

“Μια εκδήλωση άρτια οργανωμένη από τα δικά μας παιδιά …που πάντα με ιδιαίτερη “μαεστρία” κατορθώνουν να μας κάνουν να νιώθουμε τόσο όμορφα , οσάκις μας δίνεται η ευκαιρία επικοινωνίας”, θα πει με χαμόγελα ο εφημέριος π. Γεώργιος Πετράκης.
“Μπορέσαμε και απευθύναμε δύο λόγια αγάπης προς όλους τους παρευρισκόμενους , τονίζοντας κυρίως την ανάγκη επιλογής σωστής ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ,, προκειμένου κάποιος να ξεκινήσει την πορεία της ζωής, στις διάφορες φάσεις της.
Τελικά…ο νυν αρχηγός του συστήματος, Δήμος Μήτρου, συνεχίζει και επαυξάνει το έργο των προκατόχων του. .
Καλή αρχή…
Καλή αφετηρία…”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων