24/04/2022 24/04/2022 Το μήνυμά του για το Πάσχα 2022 εξέδωσε ο Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος.  “Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, όπου κάθε κομμάτι του πολιτισμού μας είναι διαποτισμένο στη βαρβαρότητα, έρχεται ως λυτρωτική φωτοχυσία η ελπίδα που διαχέεται από την Ανάσταση και επισφραγίζεται από το «Μη φοβήσθε» (Ματθ. 28.10) να καταυγάσει μυστικά τις ζωές όλων μας. Με...
24 Απριλίου, 2022 - 12:12

Το μήνυμα του Μητροπολίτη Κερκύρας για το Άγιο Πάσχα

Διαδώστε:
Το μήνυμα του Μητροπολίτη Κερκύρας για το Άγιο Πάσχα

Το μήνυμά του για το Πάσχα 2022 εξέδωσε ο Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Νεκτάριος.  “Μέσα σε αυτές τις συνθήκες, όπου κάθε κομμάτι του πολιτισμού μας είναι διαποτισμένο στη βαρβαρότητα, έρχεται ως λυτρωτική φωτοχυσία η ελπίδα που διαχέεται από την Ανάσταση και επισφραγίζεται από το «Μη φοβήσθε» (Ματθ. 28.10) να καταυγάσει μυστικά τις ζωές όλων μας. Με αυτήν την ελπίδα οδεύει προς τα έσχατα η Εκκλησία και με αυτήν την ελπίδα συμπορεύεται «η ειρήνη του Θεού η υπερέχουσα πάντα νουν» (Φιλιπ 4,7) και η χαρά”, είπε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και να διαβάσετε το μήνυμα για το Πάσχα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων