08/01/2021 09/01/2021 Ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος αγίασε χωρίς την παρουσία πιστών τα θαλάσσια ύδατα που περιβρέχουν το νησί, ρίχνοντας τον Τίμιο Σταυρό και μία μικρή φιάλη με αγιασμό στο όμορφο και γραφικό σημείο της πόλης, στον ναό της Παναγίας Βλαχέρνας στο Κανόνι, ολοκληρώνοντας τις λατρευτικές εκδηλώσεις του τριημέρου των Θεοφανείων. Θυμίζουμε ότι...
08 Ιανουαρίου, 2021 - 20:02
Τελευταία ενημέρωση: 09/01/2021 - 8:24

Βγήκε και άγιασε τα Ύδατα ο Μητροπολίτης Κερκύρας

Διαδώστε:
Βγήκε και άγιασε τα Ύδατα ο Μητροπολίτης Κερκύρας

Ο Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος αγίασε χωρίς την παρουσία πιστών τα θαλάσσια ύδατα που περιβρέχουν το νησί, ρίχνοντας τον Τίμιο Σταυρό και μία μικρή φιάλη με αγιασμό στο όμορφο και γραφικό σημείο της πόλης, στον ναό της Παναγίας Βλαχέρνας στο Κανόνι, ολοκληρώνοντας τις λατρευτικές εκδηλώσεις του τριημέρου των Θεοφανείων.

Θυμίζουμε ότι χωρίς κάμερες τηλεοπτικών σταθμών τελέστηκε ο Αγιασμός των υδάτων εντός του Μητροπολιτικού ναού στην Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας, κατά την 6η Ιανουαρίου. «Όλες οι κάμερες βγείτε έξω» είχε πει με έμφαση ο Σεβ. Μητροπολίτης Κερκύρας. «Θέλω να με συμπαθήσετε για προηγουμένως» διευκρίνισε λίγο αργότερα. «Έρχονται να πάρουν εικόνες για να δείξουν και να αποδείξουν ότι η Εκκλησία δε συμμορφώνεται. Η μοναδική είναι συμμορφωθείσα η Εκκλησία στους νόμους του Κράτους. Ας πάνε να μαζέψουνε απο αλλού τα συντρίμμια».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων