05/11/2021 05/11/2021 Μετά από σύσκεψη που έλαβε χώρα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας με τη συμμετοχή του οικείου Ποιμενάρχη Σεβασμιωτάτου κ. Νεκταρίου, της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας, του Αστυνομικού Διευθυντή Κέρκυρας και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, αποφασίστηκε ότι η Λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος θα πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμμετοχή σχολικών και άλλων τινών τμημάτων. Αυτό...
05 Νοεμβρίου, 2021 - 17:34
Τελευταία ενημέρωση: 05/11/2021 - 18:22

Χωρίς τη συμμετοχή μαθητών η Λιτάνευση του Αγίου Σπυρίδωνα

Διαδώστε:
Χωρίς τη συμμετοχή μαθητών η Λιτάνευση του Αγίου Σπυρίδωνα

Μετά από σύσκεψη που έλαβε χώρα στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας με τη συμμετοχή του οικείου Ποιμενάρχη Σεβασμιωτάτου κ. Νεκταρίου, της Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας, του Αστυνομικού Διευθυντή Κέρκυρας και του Περιφερειακού Διευθυντή Εκπαίδευσης, αποφασίστηκε ότι η Λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Αγίου Σπυρίδωνος θα πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμμετοχή σχολικών και άλλων τινών τμημάτων.

Αυτό γίνεται προκειμένου να αποφευχθεί έντονος συνωστισμός. Οι φιλαρμονικές της νήσου Κερκύρας θα παιανίζουν με μικρά τμήματα εν στάσει σε σημεία που θα καθοριστούν από τις αρμόδιες αρχές.

φωτογραφία αρχείου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων