ORTHODOXIA REAL TIME NEWS FEED:
Select Language
MENU
PERSONAL NEWS ALARM ΕΓΓΡΑΦΗ
21/01/2023 21/01/2023 Σε μια σεμνή εκδήλωση, στο Αργοστόλι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος τέλεσε τον Αγιασμό και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς. Ο Σεβασμώτατος  ευχήθηκε Καλή Χρονιά και δύναμη στο έργο που επιτελεί το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, ενώ ευχές στο προσωπικό και τους εργαζόμενους τ έδωσε και ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς Θανάσης Σιούτης.   Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Διοικητής της ΑΕΝ Στάθης Κουκουνάρης, καθώς και...
21 Ιανουαρίου, 2023 - 19:30
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2023 - 19:23

Αγιασμός και κοπή πίτας στο Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς από τον Μητροπολίτη Δημήτριο

Διαδώστε:
Αγιασμός και κοπή πίτας στο Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς από τον Μητροπολίτη Δημήτριο

Σε μια σεμνή εκδήλωση, στο Αργοστόλι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος τέλεσε τον Αγιασμό και έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά του Λιμεναρχείου Κεφαλονιάς.

Ο Σεβασμώτατος  ευχήθηκε Καλή Χρονιά και δύναμη στο έργο που επιτελεί το Λιμεναρχείο Κεφαλονιάς, ενώ ευχές στο προσωπικό και τους εργαζόμενους τ έδωσε και ο Λιμενάρχης Κεφαλονιάς Θανάσης Σιούτης.

 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Διοικητής της ΑΕΝ Στάθης Κουκουνάρης, καθώς και οι διοικητές των Λιμενικών Σταθμών του νησιού.

Τυχεροί της ημέρας, οι Βασίλης Κρεμμύδας και Αλέξης Παπασπύρου, που βρήκαν το φλουρί στα κομμάτια τους και πήραν ως δώρο 4 μέρες άδεια!

ΠΗΓΗ: www.inkefalonia.gr

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων
Τα σημαντικότερα νέα