21/03/2020 21/03/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δημήτριος κατόπιν της υπουργικής απόφασης των Υπουργών Παιδείας & Θρησκευμάτων και Υγείας, τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και για επιτακτικούς λόγους της δημόσιας υγείας, αφού ήρθε σε συμφωνία με τη Διοικούσα – Διαχειριστική Επιτροπή της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κηπουραίων, ανακοινώνει...
21 Μαρτίου, 2020 - 17:35
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2020 - 17:19

Δεν θα πανηγυρίσει η Ιερά Μονή Κηπουραίων

Διαδώστε:
Δεν θα πανηγυρίσει η Ιερά Μονή Κηπουραίων

Η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δημήτριος κατόπιν της υπουργικής απόφασης των Υπουργών Παιδείας & Θρησκευμάτων και Υγείας, τις οδηγίες της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος και για επιτακτικούς λόγους της δημόσιας υγείας, αφού ήρθε σε συμφωνία με τη Διοικούσα – Διαχειριστική Επιτροπή της Ιεράς Μονής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κηπουραίων, ανακοινώνει ότι δε θα πραγματοποιηθεί η Πανήγυρις του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου της Ιεράς Μονής Κηπουραίων.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων