31/07/2020 31/07/2020 Η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας με το Ίδρυμα Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή και ο κ. Αθανάσιος Φωκάς ο οποίος είναι Καθηγητής του Κέιμπριτζ (Cambridge) ανακοινώνουν την βιβλιοπαρουσίαση του τόμου “Αγάπης αντίδωρον” εις μνήμην του αειμνήστου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κυρού Γερασίμου (Φωκά). Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 στις 21:00 στον αύλειο χώρο του Πνευματικού...
31 Ιουλίου, 2020 - 19:23
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2020 - 18:55

Εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης τόμου στη μνήμη του Μητροπολίτη Γεράσιμου

Διαδώστε:
Εκδήλωση βιβλιοπαρουσίασης τόμου στη μνήμη του Μητροπολίτη Γεράσιμου

Η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας με το Ίδρυμα Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή και ο κ. Αθανάσιος Φωκάς ο οποίος είναι Καθηγητής του Κέιμπριτζ (Cambridge) ανακοινώνουν την βιβλιοπαρουσίαση του τόμου “Αγάπης αντίδωρον” εις μνήμην του αειμνήστου Μητροπολίτου Κεφαλληνίας κυρού Γερασίμου (Φωκά).

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 2 Αυγούστου 2020 στις 21:00 στον αύλειο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ιδρύματος Γεωργίου και Μάρης Βεργωτή στα Κουρκουμελάτα. Η εκδήλωση έχει τίτλο όμοιο με τον τόμο, “Αγάπης αντίδωρον” ενώ η Ιερά Μητρόπολη προσκαλεί “πάσαι αι Αρχαι , ήτοι της Περιφέρειας, του Δήμου, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού Σώματος, της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων , του Ιονίου Πανεπιστημίου καί τών λοιπών Δημοσίων καί Ιδιωτικών Φορέων, καθώς και οι συγγενείς της οικογενείας Φωκά, οι φίλοι και τα πνευματικά παιδιά του μακαριστού Μητροπολίτου κυρού Γερασίμου”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων