08/01/2023 08/01/2023 Πλήθος πιστών υποδέχθηκε χθες το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού, στην Κεφαλονιά το οποίο κόμισε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.  Η πομπή ξεκίνησε από το Επισκοπείο συνοδεία του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριου, συνοδεία της Φιλαρμονικής Αργοστολίου «Διονύσης Λαυράγκας», μελών του Λυκείου Ελληνίδων καθώς και του δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου. Η πομπή...
08 Ιανουαρίου, 2023 - 9:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2023 - 9:11

Η Κεφαλονιά υποδέχθηκε για πρώτη φορά το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Διαδώστε:
Η Κεφαλονιά υποδέχθηκε για πρώτη φορά το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά του Ιατρού

Πλήθος πιστών υποδέχθηκε χθες το ιερό λείψανο του Αγίου Λουκά, Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως του Ιατρού, στην Κεφαλονιά το οποίο κόμισε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. 

Η πομπή ξεκίνησε από το Επισκοπείο συνοδεία του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημήτριου, συνοδεία της Φιλαρμονικής Αργοστολίου «Διονύσης Λαυράγκας», μελών του Λυκείου Ελληνίδων καθώς και του δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Η πομπή έφτασε στο Μητροπολιτικό Ναό της Ευαγγελίστριας όπου την υποδέχτηκαν με κωδωνοκρουσίες πατέρες της ιεράς Μητροπόλεως, μέλη του Συλλόγου «Άγιος Λουκάς ο Ιατρός, Συμφερουπόλεως» και πλήθος πιστών.

Να αναφερθεί ότι τα ιερά λείψανα μεταφέρονται για πρώτη φορά στην Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας. 

Φωτογραφίες: ekefalonia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων