24/09/2021 24/09/2021 Η εικόνα της Παναγίας της Δραπανιώτισσας μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί από το Δράπανο στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στον Λιθόστρωτο. Δυστυχώς, ούτε φέτος πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μεγαλοπρεπής λιτανεία, λόγω των μέτρων προστασίας για την πανδημία του Covid-19. Ωστόσο, αρκετοί ήταν οι πιστοί, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν και στις δύο εκκλησίες, για να ανάψουν το κερί...
24 Σεπτεμβρίου, 2021 - 15:19
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2021 - 16:08

Η μεταφορά της Δραπανιώτισσας στον Άγιο Σπυρίδωνα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Διαδώστε:
Η μεταφορά της Δραπανιώτισσας στον Άγιο Σπυρίδωνα (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η εικόνα της Παναγίας της Δραπανιώτισσας μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί από το Δράπανο στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στον Λιθόστρωτο.

Δυστυχώς, ούτε φέτος πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη μεγαλοπρεπής λιτανεία, λόγω των μέτρων προστασίας για την πανδημία του Covid-19. Ωστόσο, αρκετοί ήταν οι πιστοί, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν και στις δύο εκκλησίες, για να ανάψουν το κερί τους και να προσκυνήσουν την εικόνα.

Την ιερή εικόνα συνόδευσαν δύο περιπολικά, ενώ μεταφέρθηκε εντός του οχήματος του Μητροπολίτη Κεφαλληνίας κ. Δημητρίου. Επίσης, στη μεταφορά παρευρέθη ο πρόεδρος της κοινότητας Αργοστολίου, Θεόδωρος Αλυσανδράτος.

 

Χρόνια Πολλά και υγεία σε όλους!

 

Ρεπορτάζ Δέσποινα Χαρώνη

πηγή: ekefalonia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων