17/02/2020 17/02/2020 Συγκινεί η ανάρτηση στο facebook της συζύγου του π. Αντώνιου, Ελένης Κουτελίδας, η οποία μιλάει με λόγια αγάπης μετά την πρόσφατη χειροτονία του συζύγου της, λίγες ημέρες μετά από τον γάμο τους. Το ρεπορτάζ αναδεικνύει το τοπικό – ειδησεογραφικό eKefalonia.gr, με τα παρακάτω λόγια να συγκινούν: Δεν πέρασαν πολλές ημέρες και όμως έφτασε το πλήρωμα του...
17 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:35
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2020 - 15:51

“Καλή διακονία, αγάπη μου!”

Διαδώστε:
“Καλή διακονία, αγάπη μου!”

Συγκινεί η ανάρτηση στο facebook της συζύγου του π. Αντώνιου, Ελένης Κουτελίδας, η οποία μιλάει με λόγια αγάπης μετά την πρόσφατη χειροτονία του συζύγου της, λίγες ημέρες μετά από τον γάμο τους. Το ρεπορτάζ αναδεικνύει το τοπικό – ειδησεογραφικό eKefalonia.gr, με τα παρακάτω λόγια να συγκινούν:

Δεν πέρασαν πολλές ημέρες και όμως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και να χορέψεις για δεύτερη φορά το “Ησαΐα χόρευε”, αυτή τη φορά μόνος σου ανοίγοντας το δρόμο για την πραγματοποίηση του παιδικού σου ονείρου και της διακονίας του Θεού που τόσο αγαπάς. (Τα λόγια υποχωρούν στο μεγαλείο της στιγμής).

Καλή διακονία αγάπη μου!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Ο π. Αντώνιος γεννήθηκε το έτος 1992, αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Αργοστολίου και εν συνεχεία σπούδασε εις το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εις το τμήμα Θεολογίας. Εν συνεχεία πραγματοποίησε Μεταπτυχιακές Σπουδές εις το ίδιο Πανεπιστήμιο λαβών το Δίπλωμά του το έτος 2019. Είναι έγγαμος μετά της κ. Ελένης Κουτελίδα του Νικολάου, εκ Τρικάλων, η οποία είναι Πτυχιούχος επίσης της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει υπηρετήσει την Στρατιωτική του θητεία εις την Πολεμική Αεροπορία, απολυθείς την 18-09-2018.

 

 

ΠΗΓΗ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων