23/01/2021 23/01/2021 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος ανακοίνωσε στα Μέλη της Τοπικής Εκκλησίας, ότι ο κ. Βασίλειος Φλαμιάτος, υϊός του πατρός Κωνσταντίνου Φλαμιάτου και της πρεσβυτέρας Γεωργίας το γένος Γεμιστού, εκ Πουλάτων Σάμης και μόνιμος κάτοικος Αργοστολίου, προσέρχεται να συγκαταλεχθεί στον Ιερό κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεώς Κεφαλληνίας. Ο ανωτέρω υποψήφιος κ. Βασίλειος Φλαμιάτος γεννήθηκε το έτος...
23 Ιανουαρίου, 2021 - 12:41
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2021 - 11:54

Νέος Διάκονος θα χειροτονηθεί στην Κεφαλονιά

Διαδώστε:
Νέος Διάκονος θα χειροτονηθεί στην Κεφαλονιά

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος ανακοίνωσε στα Μέλη της Τοπικής Εκκλησίας, ότι ο κ. Βασίλειος Φλαμιάτος, υϊός του πατρός Κωνσταντίνου Φλαμιάτου και της πρεσβυτέρας Γεωργίας το γένος Γεμιστού, εκ Πουλάτων Σάμης και μόνιμος κάτοικος Αργοστολίου, προσέρχεται να συγκαταλεχθεί στον Ιερό κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεώς Κεφαλληνίας.

Ο ανωτέρω υποψήφιος κ. Βασίλειος Φλαμιάτος γεννήθηκε το έτος 1987, αποφοίτησε από το Τ.Ε.Ε. Αργοστολίου και εν συνεχεία σπούδασε στο Τ.Ε.Ι. Κατερίνης. Είναι έγγαμος μετά της κ. Αγγελικής Μαράτου του Ιωάννου και της Βαρβάρας, η οποία έχει σπουδάσει στο Τ.Ε.Ι. Αργοστολίου. Έχει υπηρετήσει την Στρατιωτική του θητεία στο Στρατό ξηράς.

“Προκριθείς ο ανωτέρω υποψήφιος δια χειροτονίαν θα χειροτονηθεί Διάκονος την Κυριακήν 31ητου μηνός Ιανουαρίου του έτους 2021 εις τον Ιερόν Μητροπολιτικόν Ναόν Αργοστολίου”, καταλήγει η ανακοίνωση της Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων