08/02/2020 16/08/2023 Επιστημονική Εσπερίδα επί τη ευκαιρία του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας με τις Δ/νσεις Α/θμιας & Β/μιας Εκπ/σης Κεφαλληνίας, τα τμήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Νομό και με την στήριξη της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ (ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ) στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” στο Αργοστόλι. Κεντρικό θέμα της Εσπερίδας ήταν: «Γιατί άλυτο το...
08 Φεβρουαρίου, 2020 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 16/08/2023 - 2:26

Στην Κεφαλονιά ο Χρήστος Γιανναράς

Διαδώστε:
Στην Κεφαλονιά ο Χρήστος Γιανναράς

Επιστημονική Εσπερίδα επί τη ευκαιρία του εορτασμού των Τριών Ιεραρχών συνδιοργάνωσαν η Ιερά Μητρόπολη Κεφαλληνίας με τις Δ/νσεις Α/θμιας & Β/μιας Εκπ/σης Κεφαλληνίας, τα τμήματα του Ιονίου Πανεπιστημίου στο Νομό και με την στήριξη της ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ (ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ) στο Δημοτικό Θέατρο “Ο Κέφαλος” στο Αργοστόλι.

Κεντρικό θέμα της Εσπερίδας ήταν: «Γιατί άλυτο το πρόβλημα της Παιδείας στην Ελλάδα σήμερα;», ενώ ένας εκ των ομιλητών ήταν ο διακεκριμένος καθηγητής Χρήστος Γιανναράς.

Ακούστε την ομιλία του:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων